Superior Web Media is een klein bedrijf gespecialiseerd in web media voor het Internet. Ik werk professioneel en met veel enthousiasme aan uw internetprojecten.

Concept & design
De website van uw organisatie is de etalage en bepaalt daarmee in belangrijke mate de eerste indruk. Wellicht is de website een belangrijk onderdeel van uw e-business strategie. Het is daarom belangrijk dat vormgeving en inhoud van de site uw doelgroep aanspreken. SWM helpt uw daarbij.

Content Management (CMS)
U wilt natuurlijk uw website het liefst zelf beheren, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. SWM heeft vele jaren ervaring op het gebied van Content Management Systemen en kan u een passende oplossing adviseren.

Intra- en extranet
Een besloten internet website - alleen voor intern gebruik - kan de informatievoorziening en - uitwisseling tussen uw medewerkers (of klanten) sterk verbeteren. SWM kan u adviseren over oplossingen om zodoende uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Web applicaties
Voor wanneer uw organisatie meer eisen heeft dan alleen een website voor klanten. Met onze Java kennis kunnen wij elke applicatie voor u maken én beschikbaar stellen via het Internet. Wat dacht u van een online agenda? Of een (tennis) baan reservering systeem? Bekijk mijn showcase pagina van de sport reservering software!

Hosting
Een specialistische oplossing vereist specialistische hosting. Immers, u wilt dat uw website altijd beschikbaar is voor bezoekers. SWM beschikt over eigen servers in een data center van LeaseWeb om aan alle hosting eisen te voldoen.

bartCMS

BartCMS versie 4 is een snel en intuitief redactie systeem (CMS) die u in staat stelt zelf uw website te beheren. BartCMS leunt op jaren ervaring en is speciaal ontwikkeld voor de kleine ondernemer.

Lees meer
Hosting

Bepaalde software vraagt om specialistische hosting in eigen beheer. SWM biedt deze hosting op eigen servers.

Lees meer
Sport reservering software

In samenwerking met tennishal De Ronde Venen is speciale Sport (tennis) baan reservering software ontwikkeld. Inmiddels enkele jaren succesvol in gebruik.

Lees meer