Portfolio

Superior Web Media heeft reeds een groot aantal opdrachten succesvol uitgevoerd voor klanten. Hieronder een greep uit onze uitgebreie portfolio.

Leth's Muay Thai gym

De Muay Thai gym van Amsterdam! Leth’s Muay Thai gym is voor iedereen ongeacht met welke doelstelling je de gym binnenstapt. Responsive website, multilingual & powered by bartCMS v5
Bezoek de website

ML Financials

ML Financials is dé financiele dienstverlener in Mijdrecht en omstreken. De website is mobile first ontworpen en is powered by bartCMS v4.
Bezoek de website

A & M producties

De website van reclamebureau A&M producties uit de Kwakel. Bijzonderheden: responsive design, eerste pilot in bartCMSv4 en maakt gebruik van verschillende content blokken, zoals op de homepage aan de linker kant.
Bezoek de website

Tennishal De Ronde Venen

De website van tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht. De website al een aantal jaren oud maar oogt nog steeds fris en modern. Dat komt mede door de aangekochte stock photos op de homepage (en als background).
Bezoek de website

Gezondheidscentrum Osdorp

Een responsive website voor het maatschap Fysiotherapie Gezondheidscentra Osdorp. Bijzonderheden: het CMS heeft een speciale beheerpagina om collega's in te voeren. De gegevens hiervan komen terug in de contactformulieren en op de pagina van 'Het Team'.
Bezoek de website