Superior Web Media heeft vele jaren ervaring op het gebied van Content Management Systemen (CMS). BartCMS versie 5 is snel, simpel en intuitief redactie systeem die u in staat stelt zelf uw website te beheren. Binnen enkele klikken kunt u teksten maken, afbeeldingen uploaden (worden automatisch verkleind) en kijken hoe uw webpagina's eruit zien op een mobiel, desktop of tablet!

Het redactie systeem van SWM heeft - naast de standaard functies - ook maatwerk onderdelen die voor elk klant uniek zijn. Immers, elke website is anders. Daarnaast heeft het systeem een integratie met Google Analytics zodat u vanuit het dashboard de meest relevante statistieken kunt bekijken.

BartCMS is gebouwd op PHP7.2 en CodeIgniter. Meer weten over de features van bartCMS versie 5? Hieronder vindt u de 'core features' van ons product.

Google Analytics integratie

Door de integratie met Google Analytics kan je eenvoudig vanuit het Dashboard de meest interessante statistieken over de website bekijken.

Afbeelding beheer

Het beheren van afbeeldingen is in versie 4 sterk verbetered. De galerij biedt de mogelijkheid afbeeldingen in folders op te slaan en toont de inhoud van deze folder.

Device preview

De Sitemanager toont niet alleen hoe de pagina eruit komt te zien op de desktop, maar ook op de mobiel en tablet.

Historie

Het systeem logt alle activiteiten van de redacteuren. Dit kan vooral handig zijn als er meerdere mensen aan dezelfde website werken.

Afbeeldingen verkleinen

Het systeem weet welke afmetingen het beste zijn voor uw website. Tijdens het uploaden worden afbeeldingen automatisch verkleind naar het juiste formaat.

Content Management op maat

Elke website is anders. Het ene ontwerp heeft een gekleurd blokje met 2 velden, de ander weer een een blokje met een afbeelding en een titel. bartCMS biedt content items op maat.

WYSIWYG editing

What You See Is What You Get. BartCMS biedt de mogelijkheid om de website als een Word pagina te bewerken en het resultaat te bekijken terwijl je typt!

Beheer uw website vanaf de bank

Het bartCMS is zo ontworpen dat u uw website gemakkelijk vanaf een tablet kunt beheren.